perjantai 24. huhtikuuta 2015

RegulatPro Bio & Iocidin+

Ravintoneuvojalla...


Kävin eilen kolmannen kerran ravintoneuvojani pakeilla ja sain taas uutta kapselia paketti tolkulla :)
Viimeksi eli tokalla käyntikerralla matkaan lähti piihappovalmiste Silicum Tonic, joka on tarkoitettu limakalvojen hyvinvointiin ja mm. vähentää ruokailun jälkeistä turvotusta. Tämä tuote siis muodostaa kalvon limakalvoja suojaamaan.
Meissä on luonnostaankin jo piitä (verisuonten seinämissä, ihossa sekä luustossa ja rustossa), eli tämä on hyväksi myös mm. iholle, hiuksille ja kynsille. Olen lukenut joidenkin saaneen apua jopa närästykseen ja refluksitautiin.


Kuva täältä.

Lisäksi sain ohjeen vaihtaa Biolatte Original maitohappobakteerit vahvempiin Biomed:in Acidophilus Forte maitohappobakteereihin. Näitä otetaan yksi kapseli päivässä ja siinä yhdessä kapselissa on 30 miljardia elävää probioottibakteeria. Tällä luulisi saavan vatsan ja suoliston bakteerikannat kuntoon!


Kuva täältä.

Nämä siis tosiaan olleet viime kerrasta asti käytössä, ja vatsa on voinut oikein hyvin (lukuunottamatta pääsiäisenä iskenyttä vatsatautia). 

Sain kuitenkin Annukalta vielä lisäksi tuollaisen kuurin Iocidin+ valmistetta tuhoamaan huonoa bakteerikantaa. Tämän kuurin aikana on äärimmäisen tärkeää syödä kunnon maitohappobakteereja, jotta samalla kun huonot bakteerit poistuu tulee istutettua myös sitä hyvää bakteerikantaa sinne tilalle. Iocidin+ on siis hyväksi suolistolle, mutta lisäksi myös immuunijärjestelmälle. Tuotteessa mukana olevan greipinsiemenöljyn tiedetään tehostavan immuunijärjestelmää. Tätä voi siis käyttää myös ennaltaehkäisevästi jos ei halua tulla kipeäksi :) annostus toki eri, mutta löytyy pakkauksesta! Mulla on kolme pakettia tätä ja vedän kahden viikon tehokuurin, eli yhteensä 6 kapselia päivässä ja sen jälkeen 1-2 kapselia päivässä paketit loppuun.


Kuva täältä.

Sitten vielä uudet maitohappobakteerit tuon Forten jälkeen, eli samaisen valmistajan kevyempi versio Acidophilus, jossa on 10 miljardia bakteeria per kapseli. Maitohappobakteerit tulevat todennäköisesti jäämään itselläni käyttöön loppu elämäkseni, mutta on hyvä välillä vaihtaa valmistetta ettei elimistö liikaa totu johonkin tiettyyn ja varmasti matkoilla ja antibiootti tms kuurien aikana kannattaa nimenomaan syödä näitä vahvempia versioita. Tämä kevyempi Biomed:in Acidophilus on oikein hyvä ylläpitämään hyvää bakteerikantaa :)


Kuva täältä.

Sitten vielä yhtenä lisänä tuli RegulatPro Bio entsyymivalmiste, joka otetaan aamuin illoin, ensin purskutellaan suussa (pääsee suoraan verenkiertoon) ja sitten vasta nielaistaan. Tämä on kovin kehuttu aine (aika hintava myös) ja monet ovat saaneet apuja terveysongelmiinsa, joten miksipä ei, kokeillaan!
RegulatPro Bio on luomu vihanneksista, hedelmistä ja pähkinöistä valmistettu aine joka mm. vaikuttaa aineenvaihduntaprosesseihin, elimistön pH-tasapainoon ja uudistaa soluja ja elimistön omaa entsyymijärjestelmää eli ravintoaineet pääsee imeytymään paremmin ja se myös parantaa vastustuskykyä ja suoliston mikrobeja. Lisäbonuksena antaa energiaa, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä lisäksi tukee kynsien ja hiusten kasvua :) eli paljon hyvää yhdessä purkissa! Pakko sanoa että pahaa on kuin mikäkin, mutta pikku juttuja jos siitä apua saa! RegulatPro:sta on olemassa myös Metabolic versio joka kaiken edellä mainitsemani lisäksi sisältää mm. magnesiumia, sinkkiä ja nipun eri vitamiineja, itse ostin kuitenkin tuon Bio version tällä kertaa.


Kuva täältä.



Tässäpä nämä tämänkertaiset, saas nähdä mitä ensi kerralla tuleman pitää. Ainakin voin sanoa ettei ole hetkeäkään kaduttanut lähteä ravintoneuvojalle, sillä minulle tästä on ainakin jo nyt ollut suunnaton hyöty. Vatsa on ollut todella hyvässä tasapainossa ja IBS oireet on vähentyneet huomattavasti. En osaa sanoa että mikä näistä tuotteista tai elämäntapa muutoksista on auttanut, vai kaikki yhdessä, mutta ainakin voin olla onnellinen että apua olen saanut!

Tässä vielä linkki edelliseen juttuuni aiheesta, josta löytyy myös yhteystiedot ravintoneuvojaani Annukkaan:  Ravintopuoli kuntoon ravintoneuvojan avulla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti