perjantai 20. helmikuuta 2015

Tuoreita hankintoja.. Turhakkeita vai välttämättömyyksiä?

Raz-Baby Keep-It-Kleen tutti


Eikö ookin ärsyttävää kun esimerkiksi pihalla ollessa tai kaupassa tms vauvalta tippuu tutti maahan ja lähellä ei ole paikkaa pestä sitä? Ei hätää, tässäpä voisi olla ratkaisu ongelmaan ;)

Kuva täältä.

Tilasin Lauran pikkuputiikista Kasperille uuden tutin, se on vähän erilainen kuin aikaisemmat tutit, siinä on älyttömän kätevä toiminto integroituna: tippuessaan se sulkeutuu koteloon! Saadessaan siis tällin, tutissa olevat suojat sulkeutuvat ja tuttiin ei pääse kaikenmaailman eläinten karvat ja muut roskat ja lika. Nukkuessahan tämä nyt ei välttämättä ole paras mahdollinen tutti, jos suoja sulkeutuu jostain syystä ja eihän niitä lapsi itse osaa avata.

Kyseessä on siis Raz-Baby Keep-It-Kleen tutti, jota saa erilaisilla eläinhahmoilla. Me hankittiin tuo kitty cat versio ja on muuten söpö ku mikä! Hintaa tutilla 6,95€. Mielestäni mainio investointi!


Raz-Baby Keep-It-Kleen Kitty Cat

  • Sulkeutuu pudotessaan
  • Pysyy aina puhtaana
  • Soveltuu 0 – 36 kk
  • Anatomisesti muotoiltu
  • Valmistettu silikonista
  • Ei sisällä BPA:ta

Baby Ba tuttipullonpidin


Toinen hankinta samaisesta nettikaupasta oli tämä hauska verkkopallo, eli tuttipullonpidike itse juomaan opettelevalle vauvalle. Meillä ei ole nokkamukit saaneet hirmuista suosiota kun Kasper tykkäisi vaan pureskella sitä nokkaa, heh. Päätinpä siis törsätä tuon 14,95€ ja kokeilla tätä hauskaa pallon muotoista tuttipullonpidikettä. Kun sitä ei enää varsinaisessa käyttötarkoituksessaan tarvitse, niin se jää leikkeihin kivaksi leluksi :)

Kuva täältä.


Mitäpä itse olette mieltä kyseisistä tuotteista, turhaa rahanhaaskausta vai välttämättömyyksiä ;) ?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti