maanantai 2. maaliskuuta 2015

C9 diary part II


Day 4

Aamulla tuli nukuttua vähän pidempään kuin muina aamuina, en siis herännyt nälkään tmv. Aloitin aamun Vanilla Shakella (+1dl mustikoita), Aloe Vera juomalla, rasvanpoltto kapselilla ja HIIT treenillä. Treenissä tänään vuorossa high knees, jumping jack, squat, plank leg raise, mountain climber, plank jack, leg raise sekä push-up, kutakin minuutti kerrallaan ja minuutin tauko välissä (en viitsinyt alkaa suomentamaan noita liikkeiden nimiä, ois kuitenkin menny amatööriltä metsään). Lisäksi vielä vatsatreeni tasolla 1. Näihin yhteensä menee vain vähän reilu puoli tuntia ja kuka tahansa voi alkaa näitä tekemään, ovat suht helposta päästä kuitenkin. (Täällä lisää näistä mun treeneistä.)


HIIT

Päivä sujui ihan hyvin lukuunottamatta kun käytiin Itiksessä ja käveltiin kaikkien ihanalta tuoksuvien ravintoloiden ohi... Ahh sitä tuskaa. Normaalisti oltaisiin näin viikonloppuna käyty syömässä jossakin tai haettu noutoruokaa, mutta tänään kiltisti vatsa kurnien tulin kotiin ja vedin lounaaksi Vanilla Shaken ja rasvanpolttokapselin. Illalla päädyin tekemään täysjyväriisi ja broileri annoksen, tein myös huomiselle niin on sitten valmiina. Päivinä 3-9 saa siis syödä max 600kcal aterian (ohjevihossa kuusi erilaista reseptiä).


140g broilerin filettä
170g täysjyväriisiä
4,5dl kurkkua, tomaattia ja paprikaa
20 mantelia
muutama lehti punaista salanova ja romaine salaattia
(524kcal)


Annos oli kyllä niin iso että sen syömiseen meni varmaan puoli tuntia enkä uskonut selviäväni siitä, mutta kyllä se sitten upposi kuitenkin. Eipä tässä muita ruokia pääse syömäänkään kuin yhden ainokaisen päivässä.
Illalla oli otettava vielä itseään niskasta kiinni ja telkkarin eteen lyhistymisen sijaan valitsin lenkkipolun. Reilun 4km tuli reippailtua ja Dara (mun koira) oli kyllä taas sellaista raahattavaa mallia viimeiset kolme kilsaa :D on sen niin vanha ja raihnainen. Minä kuitenkin vaikka olen myös vanha ja raihnainen odotan innolla huomista päivää kun C9:n puoliväli taittuu :) JEE! Nyt vielä iltapalaksi kiiwi ja sit unille et jaksaa taas huomen (ehkä;).


Iltalenkillä, kodikas Itä-Helsinki ;)

Day 5

Puoliväli saavutettu ja ylitetty tänään, enää neljä päivää siis jäljellä. mutta hyvin fiiliksin eteenpäin. Aamun treeni koostui jälleen HIIT:stä (russian twistejä ja istumaannousuja) sekä vatsatreenistä. Kiusauksia oli tänäänkin kun siskon luona kyläillessä tämä päätti paistaa mehevän näköisiä vuokaleipiä siihen naamani eteen ja lisäksi keitteli kaikille jatkuvasti kahvia :D mutta selvittiin näistäkin mieliteoista, ihmettelenkin vähän että mistä kummasta - minä vanha herkkuihin sortuja - olen saanut tälläisen määrän itsekuria? En tiedä, mutta jostain sitä nyt vaan on ekaa kertaa elämässä näin hyvin löytynyt ja olo on sellainen että pystyn mihin vain!
Huomenna välipunnituksen ja mittailujen paikka, saas nähdä onko tässä kolmessa päivässä vaa'an lukema kenties pienentynyt vaiko ei. Olo ainakin päivällisen jälkeen niin täysi ettei kovin kevyeltä tunnu juuri nyt :D söin siis samaa kuin eilen, eli oli aika savotta tyhjentää lautanen.

Day 6

Tänään menty siis kaksi kolmasosaa C9:stä. Eilisillan epäilyksistä huolimatta vaaka ilahdutti aamulla näyttämällä kilon vähemmän kuin kolmos päivänä. Eli kokonaisuudessaan -2.7kg lähtenyt ja peilikuvakin alkaa pikku hiljaa muistuttamaan sitä vanhaa minua :)
Tänään mulla on perinteisesti (joka neljäs päivä) lepopäivä treeneistä, joten aamutreeniä en tehnyt, mutta päivän aikana muuten tuli käveltyä neuvolalle ja kauppaan jne rattaiden kanssa, joten uskoisin että ajaa asiansa.
Ruuaksi tein kanaa ja kvinoaa itsetehdyssä marinara kastikkeessa, myös miehelle kelpasi, tosin hänelle keitin ihan spaghettia kvinoan sijasta. Ohjeen mukaan olisi pitänyt syödä vielä herkkusieniä, mutta koska ne saa minut lähinnä oksentamaan sain Anulta luvan korvata herkkusienet jollakin muulla ja päädyin parsakaaliin ja paprikaan, nams!


170g kvinoaa
1,5dl itsetehtyä marinara kastiketta
120g broileria
4,5dl tomaattia, kurkkua, paprikaa ja romaine salaattia
1dl parsakaalia
(562kcal)

Oli ihan mielettömän hyvää tuo marinara kastike ja kvinoa oli kiva uusi tuttavuus minulle, vihdoin sain siis avattua jo aikaisemmin ostamani paketin :D Tässä vielä marinara kastikkeen ohje (1 annos):

Miksaa: ½ tomaatti, 2-3 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja (kuivattuja), ½ punainen paprika, ½ valkosipulinkynsi, hieman punaista chiliä. Lisää sen jälkeen 1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä, ½ tl kuivattua oreganoa, ½ tl tuoretta basilikaa, ¼ dl raastettua parmesaania. (Ohje täältä!)

Itse tein huomattavasti isomman satsin (9 tomaatista, ja toki muita aineksia suhteessa myös enemmän...), koska piti tosiaan miehelle riittää ja vähän ylikin. Lisäksi silppusin hieman ruohosipulia joukkoon (ainoa tuoreyrtti mitä kaapista sattui löytymään). Ai niin ja paprikakin sattui olemaan keltainen :D Anyway, tämä kastike tulee kyllä jäämään meillä käyttöön ehdottomasti, oli niin herkullista ja varmuudella terveellistä sekä helppo tehdä kun heitin kaikki ainekset vaan blenderissä sekaisin.

Ja sitten takaisin asiaan, eli C9! Puolen tunnin liikunta jäi vähän vajaaksi tänään kun kävin vain reilun 2km lenkin illalla ja päivän kävelyitä kauppaan ei voi laskea samaan syssyyn, mutta on se tyhjää parempi. Enää ois jäljellä kolme päivää, eli ei juuri mitään! Katsotaan mitä vikoina päivinä tapahtuu ja onko lähtenyt tätäkin enemmän vaa'an lukemasta torstaina, silloin siis vika päivä ja vika punnitus + mittaus!

Täältä löydät aikaisemmat postaukset aiheesta C9:

Huomenna alkaa: Get Fit C9!

C9 Diary Part I


Päivien 3-9 ruokailu menee siis seuraavasti:

Aamiainen: 120ml Aloe Vera Juomaa, rasvanpolttokapseli, ateriankorvike shake (protskujuoma)
Välipala: Kuitujauhe (veteen sekoitettuna)
Lounas: Ateriankorvike shake (protskujuoma), rasvanpolttokapseli
Päivällinen: 600kcal ateria
Iltapala: 2,5dl vettä

(lisäksi viimeisenä eli ysi päivänä lounaalla ateriankorvikkeen tilalle tulee 300kcal ateria)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti