lauantai 21. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet kujeet.. vai miten se meni ;)

Täällä on hiljaiseloa vietetty jo pidemmän aikaa, mutta nyt olisi aika aktivoitua taas blogin kimppuun! Välissä ehtinyt tapahtua jos vaikka mitä.. Suurimpana juttuna tietenkin on toinen lapsemme, pieni ihana Erika tyttö joka syntyi syyskuussa 2016, eli hän on pian jo 4kk. Isoveli Kasper taas on kasvanut mielettömästi ja osaa jo vaikka ja mitä, juuri äsken oltiin luistelemassa.. näin se homma vaan etenee!

No niin, asiaan.. eli tämähän tarkoittaa luonnollisesti sitä että vaivalla karistamani kilot, pelmahtivat takaisin ja niitä tässä taas koitan pikku hiljaa jälleen karistella matkasta. Sellaset 25kg (hupsista..) kerrytin kiloja tämän toisen raskauden aikana. Ekassa viikossa synnytyksen jälkeen katosi 10kg, ja nyt olen muutaman kilon onnistunut kadottamaan herkkulakon avulla (alkaen 2.1.2017), mutta vielä olisi sellaisia kiloja joista luopuisin mielelläni ;) sellanen -10kg pitäis tiputtaa vähintään. Aikarajaksi olen asettanut toukokuun lopun, katsotaan miten käy!

Ekasta raskaudesta kerrytin noin 22kg, ja sain ne kaikki ja -4kg lisää lopulta tiputettua.. Eli periaatteessa, tämän pitäisi olla ihan mahdollista :P

Mutta joo, toinen juttu, ollaan muutettu Tuusulaan ja täällä meillä isompi koti, jossa enemmän sisustettavaa ja hommaa piisaa kun yrittää kotia laittaa mieleisekseen muun arjen pyörityksen lomassa.

Lisäksi mä olen ehtinyt käymään vähän koulua tässä välissä ja musta ois tarkoitus tulla jossakin vaiheessa sisustaja, kunhan valmiiksi itseni saan. Vielä puuttuisi osa yhdestä näytöstä, mutta näistä sitten lisää jahka pääsen jatkamaan näyttöjen suorittamista!

Eli jatkossa on taas tulossa ainakin painonpudotukseen ja sisustukseen liittyvää postausta, pysykäähän kuulolla :)

Kuva lainattu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti